Appartementencomplex in Arnhem verkocht

CBRE Investment Management heeft een appartementencomplex met parkeergarage aan de G.A. van Nispenstraat in Arnhem verkocht aan een particuliere belegger.

Het appartementencomplex is in 1999 gebouwd en bestaat uit een totaal van 35 appartementen. De appartementen zijn gemiddeld zo’n 100 m² groot. De parkeergarage biedt plek aan 36 auto’s.

Eind jaren negentig ontwierp een collectief van architecten Park Sonswijck in de Arnhemse Burgemeesterswijk, waar het voormalige Diaconessenziekenhuis was gevestigd. De G.A. van Nispenstraat ligt aan de grens van de lommerrijke Burgemeesterswijk en de Gulden Bodem. Een  van de belangrijke aspecten is de karakteristieke taludering in het omliggende park. Het is mede daarom een unieke woonomgeving.

De koopsom van het complex is niet bekend gemaakt.

De commerciële begeleiding namens koper werd verzorgd door Engelsing Beleggingen en de juridische begeleiding door Nysingh. De juridische begeleiding van de verkoper werd verzorgd door Houthoff en de commerciële begeleiding door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.