Annexum doet vastgoed in Amersfoort, Den Haag en Rotterdam van de hand

Annexum heeft vastgoed aan de Albert Plesmanweg in Rotterdam, de Databankweg in Amersfoort en de Verheeskade in Den Haag verkocht.

De objecten zijn onderdeel van twee gemengde fondsen en een zorgfonds van Annexum. In totaal gaat het om een omvang van circa16.750 m².

 

Databankweg, Amersfoort

Het gebouw aan de Databankweg 20-22 in Amersfoort betreft een mix van kantoorruimte en bedrijfsruimte van in totaal circa 9050 m². De koper is een particuliere belegger uit Naarden met een omvangrijke vastgoedportefeuille. De nieuwe eigenaar zal dit pand blijven exploiteren in huidige vorm.

 

Verheeskade, Den Haag

De verkoop van de Verheeskade 509 in Den Haag betreft een gezondheidscentrum van in totaal circa 1352 m². De koper is Cortese Health Care V, een vastgoedbelegger die belegt in duurzame en langdurig verhuurde objecten, onder andere zorgvastgoed.

 

Albert Plesmanweg, Rotterdam

Het pand aan de Albert Plesmanweg 53-55 in Rotterdam betreft  bedrijfsruimte/logistiek van circa 4800 m² en kantoorruimte van circa 1520 m². De koper is Strategic Industrial Real Estate (SIRE) een JV van Arrow Capital Partners, een vastgoed beheer- en ontwikkelingsbedrijf dat onder meer in vastgoed belegt in Azië en Europa. Arrow Capital Partners zal het pand in de huidige vorm doorexploiteren.