Alexander Heubes wordt managing director Europe van Frasers

Alexander Heubes wordt verantwoordelijk voor de toekomstige groei en verdere ontwikkeling van de strategie en organisatie van Frasers Property Industrial in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Op 1 april 2020 is Heubes gestart als managing director Europe bij Frasers Property Industrial. In deze nieuw gecreëerde rol is hij verantwoordelijk voor de toekomstige groei en ontwikkeling van de strategie en organisatie van het bedrijf in Europa. Heubes treedt toe tot het managementteam, dat rechtstreeks rapporteert aan ceo Reini Otter.

Heubes gaat alle Europese activiteiten ondersteunen en voorziet in klantvragen door de ontwikkeling van nieuw vastgoed en strategisch vermogensbeheer. De focus ligt daarbij op het bijdragen aan de strategie om te profiteren van de recente sterke groei in Europa.

Heubes werkte twaalf jaar als senior vice president, country manager Duitsland bij Prologis. Daarvoor was hij actief als national key account manager voor Bel Deutschland, waar hij grote Duitse winkelketens zoals Metro Group en REWE ondersteunde, en werkte hij bij de salesdivisie van HJ Heinz Deutschland. Hij heeft ervaring in de gehele waardeketen voor logistiek en industrieel vastgoed en heeft een graad in bedrijfskunde van de Niederrhein University of Applied Sciences.