Alexander Bijkerk en Kjell Peters starten Innova High Streets

Vastgoedadviseur en -belegger Alexander Bijkerk en winkelvastgoedadviseur Kjell Peters hebben Innova High Streets opgericht.

Innova High Streets heeft de ambitie om een landelijke A1-winkelbeleggingsportefeuille op te bouwen in steden vanaf 100.000 inwoners.

Alexander Bijkerk heeft 30 jaar ervaring in commercieel vastgoed. Hij begon zijn carrière als vastgoedadviseur bij Cushman en Colliers in Amsterdam en startte Innova Investments in 1997 met Frenk Sligting. De laatste 25 jaar is Bijkerk zeer actief op de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt als adviseur/partner en belegger met zijn focus op institutionele vastgoed met internationale partners.

Kjell Peters heeft 20 jaar ervaring in commercieel vastgoed met een focus op winkelvastgoed. Hij begon zijn carrière als adviseur winkelvastgoed bij JLL in Amsterdam en was lid van het PAN-Europese winkelteam in Londen. Na een korte periode bij Savills, startte hij als winkelvastgoedadviseur zijn eigen kantoor, Elfion Investments, in Amsterdam.

Innova High Streets is een extra onderdeel van Innova Investments en gespecialiseerd in winkels, Innova Investments houdt haar beleggingsstrategie voor de overige vastgoedsectoren verder aan.