Advocatenkantoor Florent huurt in NoMA House aan de Zuidas

Florent huurt per 1 december 2017 circa 1000 m² kantoorruimte met dakterras op de 9e verdieping van het gebouw NoMA House, alsmede parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

Florent Advocaten is een corporate boutique opgericht door onder andere de curatoren van V&D. Florent biedt ondernemingen high end ondersteuning op het gebied van corporate litigation, transacties en insolventierecht.

NoMA House is een gezamenlijke, duurzame ontwikkeling van Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer. Het gebouw zal medio november 2017 worden opgeleverd met een BREEAM Outstanding certificaat. CBRE Dutch Office Fund zal NoMA House na oplevering afnemen van Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer.

Het gebouw is een ontwerp van Dam & Partners Architecten en omvat circa 16.500 m² BVO kantoorruimte. Onder NoMA House wordt een één laags parkeergarage gerealiseerd. Het gebouw wordt duurzaam verwarmd vanuit het warmtenet in Amsterdam. De daken worden maximaal benut door PV-cellen voor de opwekking van duurzame elektriciteit. LED-verlichting, aanwezigheidsdetectie en daglichtsturing zorgen voor verdere reductie van het energieverbruik.

De huurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door Schoeman. Cushman & Wakefield trad in collegiale samenwerking met CBRE op als adviseur van NoMA House.