Kadaster huurt kantoorgebouw de Lotus in Rotterdam

ROTTERDAM - Kadaster Regio Rotterdam huurt 4775 m[sup]2[/sup] in een kantoorgebouw, dat wordt ontwikkeld door OVG Projectontwikkeling B.V. Het gebouw van 8 verdiepingen is onderdeel van het project De Lotus Rotterdam en heeft een oppervlak van 5700 m[sup]2[/sup]. Het overige deel wordt verhuurd aan Royal Haskoning.

ROTTERDAM - Kadaster Regio Rotterdam huurt 4775 m2 in een kantoorgebouw, dat wordt ontwikkeld door OVG Projectontwikkeling B.V. Het gebouw van 8 verdiepingen is onderdeel van het project De Lotus Rotterdam en heeft een oppervlak van 5700 m2. Het overige deel wordt verhuurd aan Royal Haskoning.

De Lotus bestaat uit vier afzonderlijke kantoorgebouwen die in een parkachtige setting in samenhang worden ontwikkeld. De eerste drie gebouwen zijn inmiddels opgeleverd en verhuurd aan Royal Haskoning, ABB en LogicaCMG. De totale omvang van het project is circa 53.000 m2. OVG verwacht het gebouw voor het Kadaster in juni 2008 op te kunnen leveren.
Het Kadaster regio Rotterdam zal medio september verhuizen. De huidige vestigingen van het Kadaster in Middelburg en Zoetermeer zullen tevens in dit gebouw worden gehuisvest.
OVG Projectontwikkeling is een zelfstandige projectontwikkelaar. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van commercieel vastgoed, retail, infrastructuur en gebiedsontwikkeling.
DTZ Zadelhoff trad op als adviseur voor het Kadaster. Loyens Loeff trad in deze transactie op als adviseur voor OVG projectontwikkeling.