OVG levert kantoorgebouw aan Royal Haskoning op

AMSTERDAM - Het eerste kantoor van de gebiedsontwikkeling De Lotus in Rotterdam is opgeleverd aan ingenieursbureau Royal Haskoning. In totaal worden in een parkachtige setting vier kantoorgebouwen in samenhang ontwikkeld. Deze gebouwen zijn eind vorig jaar verkocht aan SEB ImmobilienInvestment. De Lotus is een ontwikkeling van OVG projectontwikkeling en kent een totale omvang van 40.500 m[sup]2[/sup]. Royal Haskoning huurt in totaal circa 10.000 m[sup]2[/sup] bvo.

AMSTERDAM - Het eerste kantoor van de gebiedsontwikkeling De Lotus in Rotterdam is opgeleverd aan ingenieursbureau Royal Haskoning. In totaal worden in een parkachtige setting vier kantoorgebouwen in samenhang ontwikkeld. Deze gebouwen zijn eind vorig jaar verkocht aan SEB ImmobilienInvestment. De Lotus is een ontwikkeling van OVG projectontwikkeling en kent een totale omvang van 40.500 m2. Royal Haskoning huurt in totaal circa 10.000 m2 bvo.

Naast Royal Haskoning zullen ABB en LogicaCMG zich ook in het nieuwe Lotus project vestigen, gelegen langs de A20 in het kantorengebied Prins Alexander aan de George Hintzenweg nabij het Alexandrium. De herhuisvesting van ABB bedraagt ongeveer 10.000 m2 bvo, dit gebouw zal in oktober worden opgeleverd. LogicaCMG huurt circa 13.750 m2 bvo. Een vierde gebouw van zo'n 6800 m2 bvo wordt tegelijkertijd met dit gebouw in aanbouw genomen en wordt momenteel op de verhuurmarkt aangeboden.
De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur voor OVG projectontwikkeling voor het gebouw van Royal Haskoning. Cushman & Wakefield trad op als adviseur voor ABB.