Vitens verhuurt laboratorium in Utrecht

AMSTERDAM - Vitens heeft het laboratorium aan de Reactorweg in Utrecht verhuurd. Het laboratorium dat door een concentratie van werkzaamheden overbodig is geworden, wordt in gebruik genomen door twee bedrijven (RegiLabs en Ducares) met complementaire activiteiten. De huurovereenkomsten hebben een looptijd van 10 jaar. Het gebouw met een oppervlakte van 2500 m[sup]2[/sup] is in 1993 speciaal voor Vitens gebouwd en wordt geheel aangepast aan de eisen van de huurders.

AMSTERDAM - Vitens heeft het laboratorium aan de Reactorweg in Utrecht verhuurd. Het laboratorium dat door een concentratie van werkzaamheden overbodig is geworden, wordt in gebruik genomen door twee bedrijven (RegiLabs en Ducares) met complementaire activiteiten. De huurovereenkomsten hebben een looptijd van 10 jaar. Het gebouw met een oppervlakte van 2500 m2 is in 1993 speciaal voor Vitens gebouwd en wordt geheel aangepast aan de eisen van de huurders.

Het laboratorium maakt deel uit van het omvangrijke Vitens-complex aan de Reactorweg 47 in Utrecht op een goede zichtlocatie direct aan de rijksweg A2.
De huurders van het laboratorium zijn RegiLabs en Ducares die elk ongeveer de helft van het gebouw in gebruik nemen. RegiLabs is een dochteronderneming van Isotron en levert een breed scala aan laboratoriumexpertise voor de Europese markt. Ducares is een onafhankelijk en zelfstandig TNO-bedrijf en ondersteunt producenten in alle sectoren van de voedselketen.
Comma Vastgoed trad op namens de huurders. De belangen van de verhuurder werden behartigd door DTZ Zadelhoff.