Jessica Eland start als marketingmanager bij Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed heeft Jessica Eland aangesteld als als marketingmanager. Ze wordt verantwoordelijk voor alle marketing en zal zich richten op het online positioneren van Westpoort Vastgoed.

Na haar studie aan Nyenrode University heeft Eland veel professionele ervaring opgedaan in automotive marketing en werkte ze onder andere bij Pon Holdings en Amega Holding.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol. De portefeuille van Westpoort bevat voornamelijk grootschalige winkel- en kantoorlocaties in Nederland. 

Directeur Geert Bioch: "Doordat we jaren lang hoge bezettingsgraden weten te realiseren, hebben we een goede rendementpositie opgebouwd. Dit geeft ons ruimte om te investeren in onze bestaande portefeuille en de uitbreiding daarvan. Vanwege onze nauwe banden met de winkelformules die vallen onder het Roobol concern (Roobol woonwinkels, Lampidee, Pronto en Profijt) hebben we specifieke kennis van grootschalige winkellocaties. Wij kunnen denken als winkelier."