Heembouw realiseert nieuwe bedrijfshuisvesting Jano

De Jano Holding en Heembouw hebben een overeenkomst getekend voor de turnkey realisatie van de nieuwe bedrijfshuisvesting voor Jano Holding op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout.

Op een kavel van 3,7 ha aan de Herenweg worden de bedrijven van de Jano Holding, die nu op drie verschillende locaties in Katwijk en Noordwijkerhout gevestigd zijn, centraal gehuisvest in twee bedrijfspanden, ontworpen door Habeon Architecten.

In een van de nieuwe panden worden Javo, Javo International en Nobels machinefabriek gevestigd. Dit gebouw bestaat uit 13.500 m² bedrijfsruimte voor de productie van machines en 1600 m² kantoor en showroom. Het andere gebouw is voor Agro Techniek Holland, en bestaat uit 3000 m² bedrijfshal voor het produceren en reviseren van land- en tuinbouwmachines en 500 m² kantoor en showroom. De locatie aan de Herenweg in Noordwijkerhout biedt nog voldoende mogelijkheden tot uitbreiding om de toekomstige groei van de Jano Holding op te kunnen vangen.

De bouwvergunning is inmiddels ingediend. Heembouw start in februari met de realisatie van de nieuwe bedrijfspanden. In het vierde kwartaal van 2017 is de oplevering.

De Jano Holding bestaat uit Nobels Machinefabriek, Javo, Javo International en Agro Techniek Holland, die nauw met elkaar samenwerken. De combinatie van deze bedrijven produceert en levert oplossingen voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.