Be Informed huurt 3605 m[sup]2[/sup] in Apeldoorn

APELDOORN - IT-dienstverlener Be Informed heeft circa 3605 m[sup]2[/sup] kantoorruimte gehuurd in het kantoorgebouw aan de Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn. Voorheen was het bedrijf gevestigd in drie gebouwen in Apeldoorn. De verhuizing en samenvoeging op een locatie biedt de mogelijkheid om te groeien.Be Informed is een internationaal opererende, onafhankelijke Nederlandse softwareleverancier.

APELDOORN - IT-dienstverlener Be Informed heeft circa 3605 m2 kantoorruimte gehuurd in het kantoorgebouw aan de Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn. Voorheen was het bedrijf gevestigd in drie gebouwen in Apeldoorn. De verhuizing en samenvoeging op een locatie biedt de mogelijkheid om te groeien.Be Informed is een internationaal opererende, onafhankelijke Nederlandse softwareleverancier.

Het Be Informed businessprocessplatform richt zich op administratieve processen, die steeds kennisintensiever worden.
Door het vertrek van de huidige huurder was het gehele gebouw van circa 9065 m2 voor de verhuur beschikbaar. Be Informed heeft nu een substantieel deel van het gebouw opgevuld. Het kantoorgebouw ligt op een uitstekende locatie dichtbij het NS-station.
In samenspraak met assetmanager Mayfield Asset and Property Management bv en Savills Nederland werd deze transactie tot stand gebracht met de verhuurder, Dutch Property Company Rembrandt 8. Ernst & Young Real Estate Advisory Services heeft voor Be Informed opgetreden. DTZ Zadelhoff adviseerde de vertrekkende huurder bij deze transactie en verhuurt ook de overige ruimten.