Meijburg & Co verlengt huur in Amstelveen

Meijburg & Co is een langjarige huurverlenging voor circa 12.500 m² kantoorruimte in Amstelveen overeengekomen.

De kantoorruimte bevindt zich aan de Laan van Langerhuize 9 en 11 in Amstelveen. In 2010 is het gebouw built-to-suit ontwikkeld voor Meijburg. Het gebouw heeft op dit moment al een energielabel A en Meijburg en verhuurder hebben met elkaar afspraken gemaakt voor de implementatie van verdere verduurzaming.

Smart

Zo zal LED-verlichting worden geplaatst, zal er capaciteit worden gecreëerd voor additionele laadpalen en wordt het gehuurde voorzien van een bGrid Smart Building systeem. Het Smart maken van het gebouw middels bGrid zorgt ervoor dat de gebouwsystemen een bijzonder hoge mate van intelligentie krijgen en zich optimaal aanpassen aan de behoefte van Meijburg. Door de toepassing van deze technologie is Meijburg in staat om onder andere het energieverbruik beter te controleren en automatisch aan te sturen om zo aanzienlijke besparingen te realiseren.

Duurzaamheidsambities

Deze verduurzamingsmaatregelen én het feit dat met de verlenging – na reeds 13 jaar – duurzaam gebruik van ruimte wordt gemaakt onderschrijft de duurzaamheidsambities van Meijburg.

1530 Real Estate heeft huurder Meijburg & Co geadviseerd bij deze verlenging. APF International heeft verhuurder Aspen Real Estate Investments bijgestaan bij de totstandkoming van deze huurverlenging.