Viviane Regout, Phillip Smits en Tobias Verhoeven nieuwe Neprom-bestuursleden

Viviane Regout (Ymere), Phillip Smits (Blauwhoed) en Tobias Verhoeven (Synchroon) zijn per 1 januari toegetreden tot het bestuur van de Neprom, de vereniging van professionele projectontwikkelaars.

Viviane Regout, directeur portefeuillevernieuwing bij Ymere: “Dit is een mooie kans om op bestuursniveau een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere professionalisering van het vak. Door mijn corporatie ervaring breng ik een ander geluid en meer diversiteit in het bestuur. We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de gebouwde omgeving zo goed mogelijk te maken. Daar lever ik graag een bijdrage aan, met een open mind en gericht op samenwerking.”

Phillip Smits: “Voor de oplossingen van morgen moeten we anders durven denken en doen. Onze kernwaarden van waaruit we dit doen – passie, verbindend, waardevol, slim en lef – zijn een belofte naar onze klanten en onszelf. Ik heb een sterke intrinsieke motivatie om met deze overtuiging en ervaring bij te dragen aan branchebrede uitdagingen. Vooral ook omdat we samen het verschil kunnen maken en onze maatschappelijke rol moeten benutten.”

Tobias Verhoeven: “Ik wil de ontwikkelaar pur sang laten zien. Ik wil vooral een inbreng leveren die gaat over de inhoudelijke kant van het vak als projectontwikkelaar. Voor Synchroon is de Neprom een belangrijke vereniging die een goede bijdrage levert aan de professionaliteit van onze branche. Naast de jarenlange relatie wil ik ook persoonlijk een bijdrage leveren.”

Het bestuur van de Neprom bestaat verder uit de volgende personen: Maarten van Duijn (Heijmans), Job Dura (Dura Vermeer Groep), Allard van Spaandonk (Bouwinvest Real Estate Investors) en Desirée Uitzetter (BPD en Neprom-voorzitter).

Met de komst van Regout, Smits en Verhoeven neemt de Neprom afscheid van drie bestuursleden: Arno van der Voort (Provast), Jan van Barneveld (De Alliantie) en Jaco Meuwissen (3W).

De Neprom (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De belangrijkste doelstelling van de Neprom is het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. De Neprom is in 1974 opgericht.