DFH Group contracteert drie huurders voor Langerhuize Offices Amstelveen

DFH Group contracteert drie huurders voor Langerhuize Offices Amstelveen

Begin februari betrok vermogensbeheerder Wealth Management Partners (WMP) de zevende en achtste verdieping van Langerhuize Offices in Amstelveen (1.500 m²).

Voor circa 600 m² kantoorruimte heeft Sesami Cash Management Technologies Nederland een aanbieder van AI-ondersteunde cashmanagementoplossingen voor banken, retailers en dienstverlenende bedrijven, zich inmiddels als huurder op de vijfde verdieping gevestigd.

Ook nieuw in Langerhuize Offices is Care2B, een landelijke organisatie en partner van Saar aan Huis (de grootste organisatie voor particuliere mantelzorg in Nederland), die de resterende 400 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping heeft gehuurd.

Langerhuize Offices, gelegen aan de Laan van Langerhuize 3, omvat een totale bruto vloeroppervlakte van 38.359 m² en herbergt een restaurant, een lunch- en koffiebar, informele zitjes, een receptiedienst, een pakketdienst, een stomerijservice, doucheruimtes en parkeerplaatsen.

De verhuurder -het object behoort tot het closed-end vastgoedfonds PFM EuroSelect Siebzehn Amstelveen GmbH & Co.KG, onderdeel van DFH Group GmbH, Stuttgart, Duitsland- en haar assetmanager AJRED werden bij de transacties geadviseerd door Cushman & Wakefield, DRS en JLL. Hemwood adviseerde de verhuurder over juridische aspecten van deze transacties. WMP werd geadviseerd door Luzern REIM, Sesami door Schoeman Consultants.