Verhuringen aan De Trondheim in Barendrecht

Door verlenging, uitbreiding en nieuwe contracten is onlangs ca. 4225 m² verhuurd in het kantoor- en bedrijfscomplex gelegen aan de Trondheim 1-9 en 2-24 in Barendrecht.

Zo hebben Expeditors International en De Poli Tankers extra kantoorruimte gehuurd en hun huurcontracten verlengd. Expeditors, een wereldwijd opererend logistiek- en expeditiebedrijf met het hoofdkantoor in Seattle USA, huurt nu totaal ca. 1410 m² kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen. De Poli Tankers, een commerciële exploitant van een vloot van geavanceerde chemicaliëntankers en LPG-tankers, breidt haar ruimte uit naar totaal ca. 1032 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen.

Maar ook huurder Confidum Consultancy, die zich bezig houdt met advies, beheer en communicatie op het gebied van pensioen, heeft haar contract voor ca. 165 m² kantoorruimte langdurig verlengd. Daarnaast heeft Dudok Productie Keuken haar intrek in het complex genomen. Dudok gebruikt de ruimte als bakkerij. Dudok heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor ca. 1500 m² bedrijfsruimte, 120 m² kantoorruimte en 7 parkeerplaatsen.

Ooms en JLL traden voor deze transactie op namens de verhuurder.

Trondheim ligt op bedrijventerrein Vaanpark. Om tegemoet te komen aan de vraag vanuit de markt, opent Impact Vastgoed in het 2e kwartaal van dit jaar een business center in het complex. Hierdoor kunnen ook kleine ondernemers op flexibele basis kantoorunits vanaf 20 m² huren. Inmiddels zijn er al met diverse kleine partijen overeenkomsten gesloten.