Gideon Beemster in dienst van HVBM Vastgoed

Gideon Beemster is al projectmanager aan de slag gegaan bij HVBM Vastgoed, een ontwikkelaar uit Tilburg gespecialiseerd in bedrijfspanden en logistiek vastgoed.

Sinds januari 2019 werkt Beemster binnen het HVBM Vastgoed team aan de ontwikkeling van het nieuwe distributiecentrum voor Decathlon in Tilburg. Deze plezierige samenwerking heeft geresulteerd in een dienstbetrekking die is ingegaan op 1 november. 

Na afronding van zijn opleiding bouwkunde is hij zijn loopbaan gestart bij Grosfeld, Bekkers, van der Velde Architecten als bouwkundig tekenaar. Later ontwikkelde hij zich tot ontwerper en projectleider. Met veel plezier heeft hij met een vakkundig team mogen werken aan uitdagende projecten waarbij de gebruiker centraal stond.
Daarna startte Beemster een eigen ontwerpstudio in kleinschalige projecten waarbij hij het ontwerp en de realisatie begeleidde. Na zijn vertrek bij Grosfeld ging hij aan de slag als commercieel projectmanager bij een aannemer, ontwikkelde hij zich op commercieel vlak en realiseerde villa’s en bedrijfsgebouwen.

Uiteindelijk rolde hij gedreven door zijn tweede passie voor klassieke auto’s de automotive in. Naast zijn ontwerpstudio nam Beemster een groothandel over in automaterialen en werkplaats equipement.
Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam Beemster in aanraking met bedrijfsmatig en logistiek vastgoed door HVBM.