Wiëna Dekker-van den Berg wordt Commercial Asset Manager bij Real IS

Real I.S. AG Netherlands heeft Wiëna Dekker-van den Berg (39) benoemd tot Commercial Asset Manager.

Dekker-van den Berg start op 9 januari 2023 in haar nieuwe rol bij Real I.S. Netherlands waar zij verantwoordelijk wordt voor het commerciële management van kantoren en logistiek in de core vastgoedportefeuille van de vastgoedbelegger.

Dekker-van den Berg komt van QB Management waar zij lid is van het Management Team. Als assetmanager is zij verantwoordelijk voor het commercieel management van value add vastgoedportefeuilles van QB Management namens Amerikaanse en Nederlandse private investeerders. Zij heeft vijftien jaar ervaring en werkte eerder onder andere bij Accres Real Estate en Fortress. Wiëna heeft een HBO Bachelor Management, Economie en Recht (MER) specialisatie Makelaardij en Vastgoed.

De Real I.S. Group is een dochterbedrijf van BayernLB en legt zich toe op vastgoedbeleggingen. De Real I.S. Group is onderdeel van de Sparkassen-Finanzgruppe (Duitse spaarbankengroep, Landesbanken en dochterondernemingen) en is een van de meest vooraanstaande vermogensbeheerders op de Duitse markt. Het vermogen van de vastgoedportefeuille bedraagt rond de € 12,5 miljard. De Real I.S. Group heeft twee vermogensbeheerders (KVG), opgericht onder het Duitse beleggingsrecht (KAGB), en heeft dochterondernemingen en filialen in Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Spanje en Australië.