Tim de Vries benoemd tot partner bij Envalue Real Estate

Envalue Real Estate heeft Tim de Vries aangenomen als Head of Transaction Services.

Daarnaast is hij benoemd tot partner. Met de komst van De Vries bouwt Envalue Real Estate verder aan haar propositie als full service vastgoedadviseur. Vanaf dit najaar biedt de adviseur integrale, datagedreven en duurzame vastgoedoplossingen aan op basis van vijf complementaire pijlers: taxaties, strategie, transacties, ontwerp en projectrealisatie.

De Vries heeft expertise opgebouwd in diverse functies binnen de vastgoedsector. Hij startte zijn carrière als taxateur bij Cushman & Wakefield en werkte daarna als Associate in de serviceline Office Consultancy. Na 8 jaar maakte hij de overstap naar DeenKoopmans, waar hij medeverantwoordelijk was voor het transactieteam. In 2018 won De Vries de Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Uitbouwen dienstverlening

Tim de Vries: ‘In mijn rol als Head of Transaction Services zal mijn focus liggen op het uitbouwen van onze dienstverlening op het gebied van Tenant Representation, Capital Markets en Leasing. Daarbij zijn we actief in de sectoren Industrial & Logistics, Offices, Residential en Healthcare.’

Envalue is onderdeel van de Boron Group, de family office en investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen.