Jac Huijsmans naar Catella IM Benelux

Vorige maand is Jac Huijsmans begonnen als senior acquisition manager bij Catella IM Benelux (CIMB). Daar gaat hij zich richten op zowel nieuwbouw als transformaties en bestaande beleggingen.

Huijsmans heeft in het verleden bij grote Nederlandse ontwikkelaars van zowel woningbouw als commercieel vastgoed gewerkt. Zo was hij als projectdirecteur verantwoordelijk voor de herontwikkeling van het voormalige ministerie van SZ&W in Den Haag. Op deze locatie zullen in de toekomst meer dan 1.000 woningen en 40.000 m2 kantoren worden gebouwd.

‘Ik ben erg verheugd om bij Catella IM Benelux aan de slag te gaan’ zegt Huijsmans. ‘Een ambitieus bedrijf met een enorm investeringspotentieel. Ik hoop met mijn kennis en ervaring CIMB als organisatie verder te kunnen brengen en bij te dragen aan de groeidoelstellingen.’  

Het werkgebied van Huijsmans zal de gehele Benelux zijn met een focus op de Randstad. CIMB heeft momenteel ongeveer € 1,8 miljard aan vastgoed onder beheer in de Benelux verspreid over negen mandaten, variërend van studentenhuisvesting tot seniorenwoningen en commercieel vastgoed. In 2021 verwacht het bedrijf acquisities te doen voor in totaal €300 mln.