Provada bijeenkomsten PropertyNL2022

Dinsdag 14 juni

10.30 – 11.00 uur Gemeenten Bijeenkomst - Vestigingslocaties

Presentatie onderzoek Top 100 Gemeenten en website Vestigingslocaties.nl

Hoe breng je de gemeente onder de aandacht als aantrekkelijke vestigingslocatie? Welke selectiecriteria hanteren ontwikkelaars, beleggers en grote eindgebruikers? Hoe kom ik als gemeente het hele jaar door onder de aandacht bij deze vastgoedbedrijven? De onafhankelijke redactie van PropertyNL heeft een onderzoek verricht naar de Top 100 Gemeenten en presenteert de uitslag direct na de opening van de Provada.
Presentatie Wabe van Enk (hoofdredacteur PropertyNL) en Charles Truijen (salesmanager Vestigingslocaties.nl/PropertyNL)

 11.00 – 11.45 uur Uitreiking Middenhuur Award

Middenhuur is uitstekende smeerolie voor de vastgelopen woningmarkt. Het voorziet een grote groep mensen die nu tussen wal en schip vallen in het bemachtigen van een betaalbare woning. Kopen is vaak voor de middeninkomens onbereikbaar en voor sociale huur komt men niet in aanmerking. Daarnaast zorgt middenhuur tevens voor doorstroming vanuit sociale huur en bijvoorbeeld bij senioren die een eengezinswoning achterlaten. Met sociale huur en koop mixt het segment bovendien goed en dat zorgt voor nog meer gemixte wijken. Initiatieven in Nederland verdienen de aandacht. Daarom is er de Middenhuur Award.
Dinsdag 14 juni vindt voor de tweede keer de uitreiking plaats. Sander Schimmelpenninck verzorgt de presentatie van editie 2022 op de PropertyNL stand op de Provada. Ook deze editie zijn weer vele inzendingen binnen gestroomd. Slechts 12 organisaties zijn genomineerd. De onafhankelijke jury wijst de winnaar aan. Editie 2021 werd gewonnen door Wonam met project BUUR.
De Middenhuur Award is een initiatief van ontwikkelaar Sustay en adviesgroep Stec Groep en werkt samen met partners Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, PropertyNL en TU Delft. Meer info op www.middenhuuraward.nl

 11:45 uur – 12:30 uur Provada kennistour

Kennistour voor gemeenten over de beursvloer langs een ontwikkelaar, belegger en vastgoedadviseur.
Presentatie Wabe van Enk (hoofdredacteur PropertyNL) en Charles Truijen (salesmanager Vestigingslocaties.nl/PropertyNL)

13.00 – 15.00 uur Het kantoor van de toekomst in een smart city; vraagt dit om een andere aanpak? i.s.m. Croonwolter&dros

Het kantoor van de toekomst in een smart city; vraagt dit om een andere aanpak? De vastgoedsector staat voor grote uitdagingen in binnenstedelijke gebieden. Inspiratiesessie met Kim Liebregts - Country Director Tesla Netherlands.
Paneldiscussie: deskundigen Frédéric van der Planken (CEO Whitewood Group), Mark van Wordragen (Directeur Croonwolter&dros) en Frank van der Sluys (Partner Cushman & Wakefield) komen aan het woord en delen hun visie en mening over welke rol het kantoor van de toekomst speelt in smart cities en wat de vastgoedmarkt kan leren van Tesla. Deze game-changer heeft standaardisatie en digitalisering vergaand doorgevoerd in de auto-industrie.

 

Woensdag 15 juni

10.30 – 18.00 uur Frenk Talks - “Logistics out of the box” i.s.m. Intospace

Frenk Talks
In de serie Frenk Talks gaat Frénk van der Linden op zoek naar het logistieke landschap van de toekomst. Voortbordurend op de discussie over de verdozing zal Fre´nk samen met denkers en doeners het gesprek naar een volgend niveau brengen. Dat logistiek in zijn huidige jasje niet oneindig houdbaar is zijn we het allemaal over eens, maar hoe dan verder? Hoe verweven we logistiek in het Nederlandse landschap? Hoe cree¨ren we maatschappelijke meerwaarde? Welke innovaties zorgen voor toekomstbestendige logistiek? Waar liggen kansen die tot nu onbenut bleven?

Sessie 1:
10:30 – 11:30
Frenk Talks. De volgende generatie logistiek vastgoed: landschappelijke inpassing en maatschappelijke meerwaarde.
Nanne Zwiep (Directeur GEM Crailo BV)
Mark Halbmeijer (APTO architects)
Eelko Brinkhof (Director Foreign Investments & International Trade Brabantse Ontwikkel Maatschappij)
Tom Runhaar (Runhaar connects; DILAS)
Tim Beckmann (CEO intospace)

Sessie 2:
13:00 – 14:00
Frenk Talks. Logistieke centra: veel meer dan alleen distributie.

Sessie 3:
15:00 – 16:00
Frenk Talks. Van concept naar realiteit: toonaangevende projecten in de wereld van logistiek.

Borrel:
16:30 – 18:00
Intospace borrel

 

Donderdag 16 juni

12.00 – 15.00 uur Zorg van de toekomst i.s.m. Slotervaart Centrum voor Zorg

Zorg van de toekomst
Wij nodigen u van harte uit voor onze presentatie over Slotervaart en de Zorg van de toekomst. Jeroen Hermus van Schroders/HCRE zal spreken over de algemene zorgmarkt en Geertjen Pot over de toekomst van de zorg in en vanuit het Slotervaart. Martine Gründemann zal samen met Bart Reuser, founding partner van NEXT Architects, een blik werpen op de huidige en toekomstige nieuwbouw-ontwikkelingen in Slotervaart.

Presentatie
13.00 uur Algemene zorgmarkt door Jeroen Hermus (Schroders/ HCRE)
13.15 uur Toekomst van de Zorg in en vanuit Slotervaart door Geertjen Pot (Centrum voor Zorg)
13.30 uur Nieuwbouw ontwikkelingen in Slotervaart door Bart Reuser (NEXT Architects) en Martine Gründemann (Zadelhoff)

 

16.00 uur – 17.00 uur Quiz met leden stichting Fresh met aansluitend een borrel

 

 

 

  • Startdatum: 17-06-2022
Inschrijven