Twee huurders verlengen in Wijchen voor bij elkaar 36.600 m²

Trek Bikes en ALSO Nederland hebben met verhuurder Delin Property een overeenkomst bereikt voor de verlenging van in totaal 36.600 m².

Delin Property verlengt huurovereenkomsten van Trek Bikes en ALSO Nederland voor warehouse van 36.600 m² in Wijchen

ALSO Nederland, Europa’s grootste distributeur van originele printbenodigdheden, heeft een langjarige verlenging getekend voor 13.800 m² warehouse op industrieterrein Bijsterhuizen. Vervolgens stemde Trek Bikes, onderdeel van fietsmerk Trek Bicycle Corp., in met een verlenging op vergelijkbare voorwaarden voor 22.800 m².

Met beide klanten is een aanpassing van de huur overeengekomen om daarmee de aantrekkelijkheid van de locatie te weerspiegelen als strategisch belangrijk distributieknooppunt.

Gekocht van DEKA

Delin Property handelde namens zijn Delin Dutch Logistics Partners Fund, dat het pand in maart 2023 verwierf van DEKA Immobilien.

Delin is een volledig geïntegreerde specialist in Europese logistiek, momenteel actief in het VK, Nederland en Spanje. Het bedrijf bezit en/of exploiteert momenteel 645.000 m² distributieruimte in de drie markten. Al meer dan tien jaar ontwikkelt, verhuurt en beheert het bedrijf logistieke panden voor eigen investering of namens derden, waaronder zijn Dutch Logistics Fund en Blackstone-fondsen.

Delin Dutch Logistics Partners Fund werd geadviseerd door Cushman & Wakefield. Trek Bikes ontving commerciële begeleiding van JLL, terwijl ALSO Nederland in het gehele proces commercieel geadviseerd is door RWRES.