Boris Ziermans partner bij DHS Real Estate Investment Management

Drs. Boris Ziermans MRE MRICS is benoemd tot partner bij DHS Real Estate Investment Management. Hij krijgt de rol van partner investment management.

In deze rol zal Ziermans zich bezighouden met beleggingsproducten in verschillende activaklassen, zoals kantoor, lichte industrie en logistiek. Zijn expertise en investeerdersnetwerk zullen ook bijdragen aan de verdere groei van het platform.

Ziermans werkte voorheen 14 jaar bij Cushman & Wakefield, waar hij – in zijn laatste rol als international partner – hoofd was van het capital markets team en lid van het Executive Committee. Tijdens zijn periode bij Cushman & Wakefield was hij verantwoordelijk voor spraakmakende transacties, zoals de grootste single asset office sale in Nederland, het hoofdkantoor van ABN Amro  op de Amsterdamse Zuidas. Voorafgaand aan die rol leidde Ziermans het office agency en tenant rep team binnen Cushman & Wakefield en was hij verantwoordelijk voor alle leaseactiviteiten in Nederland en adviseerde hij bedrijven zoals Unilever, EY en NXP over hun vastgoedportfolio.

Zuidas

Voordat hij bij Cushman & Wakefield kwam, was Ziermans onderdeel van de Real Estate Development business van ING Bank, verantwoordelijk voor de verhuur van iconische kantoorontwikkelingen in onder andere Amsterdam, zoals Mahler 4 op de Zuidas, Overhoeks en Kraanspoor.

Ziermans heeft een dubbele master in zowel bedrijfskunde als onroerend goed en is lid van het Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS). Daarnaast is hij auteur van het toonaangevende Nederlandse tijdschrift over commercieel huurrecht (Tijdschrift Voor Huurrecht Bedrijfsruimte). Alle expertise die hij heeft opgedaan in zijn eerdere functies op het gebied van kapitaalmarkten, leasing en vastgoedontwikkeling, zal bijdragen aan het platform van DHS Real Estate Investment Management.