Uitbreiding Designer Outlet Roermond geopend

McArthurGlen heeft donderdag officieel de vierde fase van de uitbreiding van Designer Outlet Roermond geopend.

Dit outlet is nu volgens McArthurGlen de grootste Designer Outlet van Noord-Europa. Het winkelcentrum is uitgebreid met een derde (ofwel 11.500 m²), waardoor de totale winkelruimte nu op 46.700 m² uitkomt. Er zijn 6660 parkeerplaatsen die op loopafstand van de outlet liggen.

50 nieuwe merken
Het aanbod omvat designer- en luxemerken zoals Karl Lagerfeld, G-Star, Liebeskind Berlin, Peuterey, Sarah Pacini, La Perla, Woolrich, maar ook merken zoals Brax, Mammut en Fred de la Bretoniere openen hier voor het eerst hun winkels. Daarnaast krijgt Adidas een nieuwe winkel. Er zijn in totaal 50 nieuwe merken geïntroduceerd.

Volgens Marc Bauwens van McArthurGlen, general manager bij Designer Outlet Roermond, trekt de outlet veel internationale toeristen en heeft het centrum 600 extra banen gecreëerd. 'De nieuwe winkels versterken de unieke McArthurGlen-ervaring: een merkenmix van hoge kwaliteit, een gevarieerd horeca-aanbod, verrassend entertainment en natuurlijk het hele jaar door fantastische kortingen. Al deze factoren samen zorgen voor een onvergetelijk dagje uit."

Investering van € 70 mln
Per jaar ontvangt de outlet bijna 6 mln bezoekers. Het uitbreidingsproject ter waarde van € 70 mln past in uitbreidingsstrategie van de groep. Met meer dan 3000 medewerkers is het een van de belangrijkste werkgevers in Midden-Limburg.

Met 23 designer outlets in negen landen en 600.000 m² aan winkelruimte stelt McArthurGlen de snelst groeiende designer outlet-onderneming van Europa te zijn. Het totaal aantal bezoekers was vorig jaar 90 mln. Vorige maand nam de onderneming Rosada in Roosendaal over van Resolution Property. Dit outletcenter heeft een oppervlakte van 23.000 m². Andere nieuwe centra van McArthurGlen zijn Ochtrup en Remscheid in Duitsland.

Laatste nieuws

Evenementen