Van Grunsven Groep toegetreden tot de NEPROM

Het landelijk opererende familiebedrijf Van Grunsven Groep is lid geworden van de vereniging van projectontwikkelaars, de NEPROM.

De Van Grunsven Groep is een bouw- en ontwikkelingsonderneming met vestigingen in Erp, Nijmegen en Schijndel en met ruim 55 jaar ervaring. Het is een familiebedrijf dat zowel regionaal als landelijk actief is op het gebied van projectontwikkeling, projectmatige woningbouw voor hoofdzakelijk professionele opdrachtgevers, utiliteitsbouw, commerciële huisvesting, distributiecentra en zorggebouwen. Daarnaast investeert de Van Grunsven Groep middels haar beleggingsmaatschappij Jenirode in betaalbare huurwoningen.

Timon van der Horst, directeur ontwikkeling, is verheugd over het lidmaatschap van de NEPROM. ‘De toetreding past bij de ambitie en strategie van de Van Grunsven Groep om projectontwikkeling binnen de groep verder uit te bouwen en te professionaliseren. Er wacht een ingewikkelde opgave om Nederland leefbaar en betaalbaar te houden. Via de NEPROM willen wij vanuit ons perspectief een bijdrage leveren aan het gesprek over oplossingen voor de uitdagende opgaven waar de vastgoedsector de komende tijd voor staat. Verder kunnen wij onze kennis en ervaring delen met vakgenoten en vice versa.’