Tim Smeets hoofd Digital Transformation bij Wereldhave

Wereldhave heeft Tim Smeets benoemd tot Head of Digital Transformation.

Smeets is actief geweest als adviseur en digitale strateeg bij Cognizant Business Consulting en Atos Consulting en is expert en voorzitter van het Shopping Tomorrow-platform, dat de transformatie van B2C- en B2B-retail onderzoekt. Hij is actief geweest in meerdere sectoren en heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de detailhandel in meerdere rollen met een track-record in informatietechnologie en de dienstensector. Smeets zal rapporteren aan Matthijs Storm, CEO.

Matthijs Storm, CEO Wereldhave: “Bij Wereldhave geloven we dat winkelcentra zullen veranderen in full-service centra voor het dagelijks leven. De vorm wordt bepaald door de behoeften van de klant in lokale gemeenschappen. Met de nieuwste digitale technologie creëren we datagestuurde services voor deze klantbehoeften nu en in de toekomst."

Tim Smeets: “Dit is een geweldige en stimulerende uitdaging. Wereldhave maakt nu van de gelegenheid gebruik om te profiteren van zakelijke en digitale transformatie door nieuwe manieren van werken, een beter en op maat gemaakt aanbod. Met een beter begrip van wie onze klanten zijn, wat ze nodig hebben en door meer inzichtgedreven te worden, kunnen we digitale technologie gebruiken voor het verrijken van ervaringen en het leveren van eersteklas services.'