Topshelf in V&D-pand Arnhem

Topshelf zal in Arnhem in de voormalige V&D een vestiging openen. Topshelf geeft aan over meerdere voormalige V&D-vestigingen in onderhandeling te zijn.

Modesportketen Topshelf huurt in Arnhem van IEF Capital 8435 m² aan het Johnny van Doornplein. 

Met deze vestiging opent Topshelf een zesde megastore, maar nu in de binnenestad. Andere megastores zijn te vinden in Leerdam(1996), Beuningen(2002), Rotterdam(2003), Cruquius(2007) en Utrecht(2009) met oppervlakten van 5500 tot 7500 m². Topshelf streeft naar een landelijke dekking van de formule.

Topshelf wil in Arnhem, dat vooralsnog de grootste winkel zal worden, een uitgebreider assortiment aanbieden. Naast all fashion, sports en lifestyle aankopen komt er ook beauty & parfumerie, travel, homewear, eyewear en back to school artikelen.

Na megastores in Leerdam(1996), Beuningen(2002), Rotterdam(2003), Cruquius(2007) en Utrecht(2009) wordt er binnenkort een zesde megastore toegevoegd. Topshelf Arnhem zal intrek nemen in het voormalige V&D warenhuis gevestigd aan het  Hiermee wordt Topshelf Arnhem met circa 8.435 m2 direct de grootste van de zes Topshelf megastores.

RPM bracht namens Topshelf de transactie met IEF Capital tot stand en begeleidt Topshelf ook bij de verdere expansie.

Retail Property Management (RPM) adviseert landelijk en regionaal opererende filiaal- en grootwinkelbedrijven op het gebied van commercieel en administratief vastgoed-management. RPM behartigt uitsluitend de belangen van retailers.