Twee nieuwe gezichten bij Adelaer Financial Architects

Adelaer Financial Architects verwelkomt Coen van den Berg als senior analist en Bram Schevenels als senior adviseur.

Coen van den Berg heeft na zijn MSc Banking & Finance aan Duisenberg School of Finance, zijn internationale vastgoedervaring opgebouwd bij allereerst W.P. Carey in Amsterdam als Analist. Vervolgens heeft hij in Londen bij GAM Investment Management en Spring11 Advisory Services als Analist gewerkt. Bij terugkomst uit Londen is hij als Senior Analist werkzaam geweest bij Unifore.

Binnen Adelaer vervult Van den Berg de functie als senior analist en is hij medeverantwoordelijk voor het coördineren van de deals, de commerciële voorbereiding, het analyseren en uitwerken van financieringsvraagstukken en nazorg van financiële transacties.

Bram Schevenels begon zijn carrière bij Deutsche Bank in het Benelux Leveraged Finance team. Tijdens zijn tijd bij Deutsche Bank deed Bram uitgebreide ervaring op in het structureren en uitvoeren van een breed scala aan financieringen. Daarna deed hij nog meer relevante ervaring op in Private Equity en als CFO van een Belgische technologische scale-up. In 2024 werd hij CFA charterholder. Hij heeft ook een Master of Science in Business Economics van de Universiteit van Leuven, België.

Binnen Adelaer wordt Bram verder opgeleid om de functie van Senior Adviseur te vervullen.