Distributiecentrum op Lage Weide Utrecht opgeleverd

Somerset Real Estate realiseert op risico 20.000 m² distributiecentrum op risico op Bedrijventerrein Lage Weide Utrecht.

Somerset Real Estate realiseert op risico 20.000 m² distributiecentrum op risico op Bedrijventerrein Lage Weide Utrecht.

Deze week is een nieuw modern logistiek distributiecentrum opgeleverd van 20.000 m² op Bedrijventerrein Lage Weide te Utrecht.

Het pand heeft een stapelhoogte van meer dan 12 meter, een vloerbelasting van 4.000 kg/m2 en loading docks per 725 meter. Dit Breeam gecertificeerde distributiecentrum heeft ruim voldoende parkeer- en truckparking.

Het gebouw is op risico gebouwd en is te huren in units vanaf 5.000 m². Logistiek ontwikkelaar Somerset Real Estate heeft dit distributiecentrum gerealiseerd direct naast het bestaande distributiecentrum van Kuehne + Nagel en verwacht gezien het gebrek aan grootschalig modern logistiek en de aantrekkelijkheid van Utrecht als vestigingsplaats dat het distributiecentrum snel verhuurd zal zijn. Er worden momenteel verschillende gesprekken gevoerd.

Somerset Real Estate is een private vastgoedinvesteerder op het gebied van bedrijfsmatig en logistiek vastgoed op multi modale locaties in Nederland en heeft de afgelopen jaren circa
350.000 m² logistiek vastgoed ontwikkeld.