FNV verkoopt via sale-en-lease-back vier kantoorgebouwen

AMSTERDAM - FNV Vastgoed heeft vier kantoorgebouwen met een totaal metrage van circa 27.500 m[sup]2[/sup] via een sale-and-lease-backconstructie verkocht aan UBS Global Asset Management. De gebouwen liggen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Bergen op Zoom. FNV huisvesting heeft deze objecten voor meerdere jaren teruggehuurd voor de huisvesting van verschillende bonden. FNV Vakcentrale, het hoofdkantoor van de FNV-bonden, is in Amsterdam gevestigd.

AMSTERDAM - FNV Vastgoed heeft vier kantoorgebouwen met een totaal metrage van circa 27.500 m2 via een sale-and-lease-backconstructie verkocht aan UBS Global Asset Management. De gebouwen liggen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Bergen op Zoom. FNV huisvesting heeft deze objecten voor meerdere jaren teruggehuurd voor de huisvesting van verschillende bonden. FNV Vakcentrale, het hoofdkantoor van de FNV-bonden, is in Amsterdam gevestigd.

Epac Property Counselors begeleidt FNV Huisvesting bij haar vastgoedvraagstukken en adviseerde FNV Vastgoed in de sale-and-lease-backtransactie. UBS Global Asset Management werd geadviseerd door Cushman and Wakefield. Boekel De Nerée was de juridisch adviseur van UBS en RechtStaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs de juridisch adviseur van FNV.

Gerelateerde artikelen: