Zorgbeheer De Zellingen huurt kantoor in Capelle

Stichting Zorgbeheer De Zellingen huurt het zelfstandige kantoorgebouw met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen aan het Rhijnspoor 219 te Capelle aan den IJssel.

Het kantoorgebouw bestaat uit 1269 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Bij het gebouw behoren tevens 23 eigen parkeerplaatsen gelegen op het deels middels slagboom afgesloten parkeerterrein direct naast en achter het gebouw.
De verhuurder zal het kantoorgebouw renoveren en “all electric” maken, voorzien van onder andere koeling, zonnepanelen, led-verlichting alsmede een nieuwe lift.

De Zellingen is een zorginstelling die iedereen helpt die korte of lange tijd ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig heeft. Deze wordt vanuit verschillende locaties en door diverse thuiszorgteams in alle wijken van Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel aangeboden.

De Mik Bedrijfshuisvesting, collegiaal met Goud Bedrijfshuisvesting belast met de verhuur, trad bij deze transactie op namens verhuurder Select Invest. JLL adviseerde huurder De Zellingen.