Bouw nieuw bedrijfspand Almet in Etten-Leur gestart

In opdracht van Focus Invest is op donderdag 1 december op bedrijventerrein Vosdonk te Etten-Leur de officiële eerste paal geboord voor het nieuwe bedrijfspand van Almet Nederland.

Focus Invest uit Eindhoven heeft op basis van een meerjarige huurovereenkomst met Almet Nederland de opdracht verstrekt aan Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello voor de realisatie van het nieuwe bedrijfspand. Het complex krijgt een oppervlakte van circa 6800 m² bedrijfshal en 460 m² kantoorruimte en kenmerkt zich door strakke, moderne uitstraling.  In het pand zullen meerdere bovenloopkranen worden geplaatst voor de op- en overslag en bewerking van aluminium producten. De oplevering staat gepland voor mei 2017.

Almet Nederland is leverancier van aluminium voor de transport- en industriesector. Almet levert uit voorraad standaard aluminium producten en levert daarnaast specifiek maatwerk in grote en kleine volumes.

Focus Invest is actief als ontwikkelende belegger op de bedrijfsruimtemarkt in binnen- en buitenland. Focus Invest is gericht op het uitbreiden van haar beleggingsportefeuille door acquisities van solitaire objecten, portfolio's, onroerend-goed-vennootschappen en sale-and-lease-back-constructies.