Nedstede scoort broekenwinkel

Nedstede versterkte zijn retailportefeuille met de aankoop van een winkelruimte op de PC Hoofdstraat die langjarig is verhuurd aan broekenwinkel Mr Marvis.

De totale oppervlakte van de winkelruimte van Mr Marvis op nummer 21 is 246 m² groot. Nedstede kocht de winkel van een particuliere belegger.

In Arnhem versterkt DHL Parcel zijn positie in Nederland met de aankoop van een distributiecentrum aan de Hazenkamp 40. Het complex van 7600 m² werd al sinds 2009 gehuurd door DHL. Met de aankoop creëren zij nu ook zekerheid op deze locatie voor de langere termijn.

In Den Haag adviseerde Uithoven Vastgoedavies bij de aankoop van de Parkstraat 20. Het kantoor, dat werd gekocht door Cocon, is in totaal goed voor 4000 m² en beschikt over 20 parkeerplaatsen. Het gebouw is op dit moment verhuurd aan meerdere bedrijven.

In de PropertyNL datasheet van week 49 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Ook is er ruimte voor leningen. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.