ZIB Investments revitaliseert Center Parc Zandvoort

Zeeland Investments Beheer (ZIB) gaat in een deel van vakantiepark Zandvoort van Center Parcs investeren. ZIB heeft met Center Parcs een overeenkomst getekend voor de aankoop van een deel van het park en revitalisering ervan. 

ZIB gaat een nieuw fonds opzetten om de aankoop van 120 vakantiewoningen, het strandhotel en alle centrumvoorzieningen te financieren. De investering van het nieuwe fonds, inclusief de bijdrage in de renovatie, zal meer dan € 66 mln bedragen. Het fonds zal tegelijkertijd een langlopende huurovereenkomst aangaan met Center Parcs.

Center Parcs park Zandvoort bestaat in totaal uit 428 vakantiewoningen, een hotel met 126 kamers en omvangrijke centrumvoorzieningen. Om de renovatie te financieren worden alle vakantiewoningen en voorzieningen verkocht. Naast het fonds van ZIB kunnen particulieren ook direct investeren in de aankoop van een vakantiewoning. De verkoop moet een bedrag van € 140 mln opbrengen.

‘We hebben in ZIB een goede partner waardoor we mede onze renovatieplannen hier in Zandvoort kunnen uitvoeren en een grote groep mensen de mogelijkheid geven om te investeren in moderne, luxe vakantiewoningen die voldoen aan de laatste eisen en wensen van zowel eigenaren als vakantiegangers’, zo verklaart Enrico de Koster, CEO Real Estate Belgium, Netherlands, Germany van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs.

img
Redacteur
Profiel