Wim Strunk nieuwe directeur Unica Arnhem

Unica Building Services heeft Wim Strunk aangesteld als nieuwe directeur van de vestiging in Arnhem.

Met de benoeming van de 44-jarige Strunk haalt Unica een flexibele en resultaatgerichte directeur met veel ervaring binnen de utiliteit in huis. Strunk is vanaf 1 juli verantwoordelijk voor de aansturing van de Arnhemse vestiging.
Strunk startte zijn technische loopbaan als elektrotechnicus in de buitendienst, waarna hij zich via diverse functies en opleidingen verder ontwikkelde tot directeur. In 2014 werd hij werkzaam bij Heijmans Utiliteit, waar hij sinds 2017 als regiodirecteur verantwoordelijk was voor de utilitaire dienstverlening in Groningen, Friesland en Drenthe. Vanuit eerdere betrekkingen bij onder meer Hollander Techniek en Alewijnse heeft hij een groot netwerk in de Gelderse regio.

Strunk neemt in Arnhem de leiding over van Ivo Olde Meule, die als vestigingsdirecteur Unica Zwolle onder zijn hoede heeft maar de afgelopen maanden op interim-basis ook de aansturing van de vestiging in Arnhem verzorgde. Naast een goede overdracht, is het streven om de nauwe samenwerking tussen de vestigingen van Unica Building Services in Arnhem en Zwolle de komende periode verder te intensiveren.

Unica is een allround technisch dienstverlener, die vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen.