Wereldhave contracteert 1500 m² grote C&A plus 4 andere winkels voor Middenwaard

Wereldhave heeft vijf nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

Voor de vernieuwing in het hart van het centrum werden nieuwe contracten afgesloten met C&A (circa 1500 m²), La Place (278 m²), Jeans Centre (290 m²), Big Bazar (780 m²) en Terstal (350 m²). De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd en alle nieuwe winkels zijn medio 2018 geopend. De winkel van C&A wordt de derde winkel in Nederland volgens het compleet vernieuwde winkelconcept.

In het najaar van 2017 startte Wereldhave met de vernieuwing van het 'Hart van Middenwaard'. Midden in het centrum wordt een nieuwe passage gerealiseerd om de routing door het centrum te verbeteren. Winkelunits worden herverkaveld en logischer ingedeeld. Daarnaast worden faciliteiten toegevoegd en wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd.

Inmiddels heeft Wereldhave circa 90% van de nieuwe winkelunits in Middenwaard weten te verhuren en zijn er nog maar enkele units beschikbaar in het winkelcentrum in Heerhugowaard.

Winkelcentrum Middenwaard is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. met circa 150 winkels, 10 horecagelegenheden, een theater en bioscoop. Sinds de overname van Middenwaard in september 2015 heeft Wereldhave de bezettingsgraad van het winkelcentrum sterk verbeterd. Om deze positieve trend door te kunnen zetten vindt een grootschalige vernieuwing van circa 4500 m² plaats in het hart van het winkelcentrum.