Nieuwe huurders voor winkelcentrum Middenwaard

Wereldhave heeft drie nieuwe en drie vernieuwde overeenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

In september openen de nieuwe winkels van Branderij Joost (100 m²), kapsalon Cuts & Colours (55 m²) en modeketen Ter Stal (550 m²) hun deuren.

Naast de nieuwe winkels openen er door verhuizingen binnen het winkelcentrum ook drie vernieuwde winkels. Zo openen Pro Phones (105 m²) in september, Pearle Opticiens (135 m²) in oktober en het nieuwste winkelconcept van Sneakers (125 m²) in november op nieuwe locaties.

Winkelcentrum Middenwaard is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland. Met 150 winkels, 10 horecagelegenheden, een theater en bioscoop naast de deur is Middenwaard met recht het stadshart van Heerhugowaard te noemen. Sinds de overname van Middenwaard in 2015 heeft Wereldhave de bezettingsgraad van het winkelcentrum sterk verbeterd. Om deze positieve trend door te kunnen zetten wordt een grootschalige vernieuwing van circa 4500 m² in het hart van het winkelcentrum voorbereid.

Branderij Joost
Branderij Joost is een zaak die kiest voor ambacht en uitzonderlijke producten zoals versgebrande noten, koffie en cacao.

Cuts & Colours
Cuts & Colours verwelkomt klanten met of zonder afspraak voor een aantrekkelijke prijs. De topstylisten en kleurexperts van deze sterke formule staan garant voor goede kwaliteit.

Ter Stal
Ter Stal heeft de mooiste familiemode voor de laagste prijs en altijd volgens de laatste modetrends. Naast de modecollectie heeft Ter Stal een uitgebreid assortiment basics, de leukste accessoires, ondermode, beenmode en nachtmode voor dames, heren, kinderen en baby's.