Voorselectie horeca en woningen Leidsche Rijn

De gemeente Utrecht is op zoek naar partij(en) voor de ontwikkeling en exploitatie van horeca op kavel B0 in Leidsche Rijn, Utrecht en voor de ontwikkeling van maximaal 120 middenhuurwoningen op bouwkavel I5.

De kavel voor de horeca ligt aan de Grauwaartsingel, aan het water en naast het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Het gebouw mag minimaal 170 m² tot maximaal 300 m² bvo zijn met horeca categorie D zoals een restaurant, lunchroom of ijssalon. In het water ligt een vlonder/steiger die gebruikt kan worden als terras.

Geïnteresseerden kunnen aanmelden door uiterlijk 7 mei 2020 voor 12.00 uur het inschrijfformulier op te sturen. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de website.

De gemeente is ook op zoek naar een ontwikkelaar voor bouwkavel I5 in Leidsche Rijn Centrum Oost waar ongeveer 100 tot 120 appartementen komen voor de middenhuur. Op de begane grond is ruimte voor invulling van een commercieel, maatschappelijk of leisure programma. De kavel ligt direct aan het Berlijnplein en is op loopafstand van het winkelcentrum, de bioscoop Pathé en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Geïnteresseerden kunnen aanmelden door uiterlijk 14 mei 2020 voor 12.00 uur het inschrijfformulier op te sturen. 

Leidsche Rijn Centrum is het tweede hart van Utrecht. Het centrum is een stedelijke diversiteit van winkels, horeca, cultuur en wonen. Een deel is inmiddels opgeleverd en in gebruik. Een deel is nog te ontwikkelen.