Versterking management RPG Asset Management

 

Assetmanager RPG AM heeft op diverse posities het managementteam versterkt en onderstreept daarmee haar expansie-ambities voor zowel de eigen portefeuille als voor derde partijen.

In dat kader is Ruben de Koning benoemd tot Director Assetmanagement en Karin Klarenbeek tot Hoofd Assetmanagement. Eerder was al bekendgemaakt dat Mohammed Amlal is benoemd tot Director Investment Management.

Ruben de Koning heeft een lange staat van dienst binnen de Nederlandse vastgoedsector, onder andere bij Unibail-Rodamco en was in zijn laatste functie bij Royal FloraHolland verantwoordelijk voor de strategische herpositionering van de vastgoedportefeuille met een grootte van 1,8 miljoen m2 en een indicatieve marktwaarde van €1,5 miljard. De Koning brengt expertise mee op het vlak van assetmanagement, projectontwikkeling en portefeuillemanagement. Hij zal zich gaan richten op de algehele directievoering van de Assetmanagement organisatie.

Karin Klarenbeek heeft zeer lange ervaring in diverse assetmanagement functies bij zowel private als corporate vastgoedorganisaties. Afgelopen periode heeft ze bij RPG AM aangetoond deze ervaring als teamspeler succesvol in te kunnen zetten. Zij krijgt nu de dagelijkse leiding van het Assetmanagement team.