Vastgoedvoetbalvrienden op shirt FC Den Bosch

Vastgoedbemiddelaar RD Dubai, een bedrijf dat vastgoedbeleggers wegwijs maakt bij investeringen in het emiraat, is komend seizoen de hoofdsponsor van FC Den Bosch.

Het bedrijf van vastgoedondernemer Lukas Kerrebijn wordt daarmee de opvolger van D-reizen. De naam van RD Dubai zal als shirtsponsor ook zichtbaar zijn bij de verschillende FC Den Bosch-jeugdteams. De overeenkomst loopt in eerste instantie tot de zomer van 2025 en kan bij wederzijdse tevredenheid worden verlengd.

RD Dubai is een tak van RD Vastgoed, dat hoofdkantoor houdt op de Amsterdamse Zuidas. “Voetbal is niet alleen een aantrekkelijk spel om naar te kijken, maar ook een podium waarop wij ons kunnen profileren”, zo duidt Kerrebijn het hoofdsponsorschap van FC Den Bosch. “FC Den Bosch heeft een groeiend bereik via de eigen mediakanalen, in de stad en regio en kan fungeren als intermediair richting al onze doelgroepen. Net als RD Dubai heeft FC Den Bosch een eigen ‘smoel’ en geloven wij in de wijze waarop de club haar positie wil versterken. Wij geloven ook dat FC Den Bosch weer haar opwachting kán gaan maken in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie, en wie weet, op termijn kan doorstoten richting de Eredivisie.”

Van voetbal naar vastgoed

Kerrebijn heeft RD Dubai samen met jeugdvriend Kamil Boussatta, zoon van oud-international Dries Boussatta, in 2021 opgericht. De zakenpartners waren al vrienden sinds hun achtste, toen ze elkaar ontmoeten bij amateurclub Sporting Martinus in Amstelveen. Beide wilden profvoetballer worden, maar alleen Kamil Boussatta mocht daar heel even aan ruiken: hij speelde later in de jeugd van Almere City.

Over de missie van RD Dubai zegt Kerrebijn: “Voor ons is het een halszaak om vastgoedbeleggers altijd de juiste investeringskansen te bieden en als dat betekent dat die over de grenzen liggen, dan bewegen we daarin mee. Door de veranderde wet- en regelgeving wordt de vastgoedmarkt in eigen land onaantrekkelijker gemaakt, terwijl beleggingen in hotspot Dubai een goed rendement opleveren. Vandaar dat RD Dubai is opgericht. Binnen het bedrijf begeleiden en adviseren wij investeerders van A-Z bij het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed in Dubai. Gezien de hoge rendementen kan dit voor beleggers ontzettend interessant zijn.”

Laatste nieuws

Evenementen