VDG Real Estate ontwikkelt warehouse in regio Arnhem-Nijmegen

Op bedrijventerrein Park15 Logistics in de regio Arnhem-Nijmegen heeft VDG Real Estate een greenfieldkavel verworven van 40.000 m2. Het Gemertse bedrijf is van plan hier een hoogwaardig warehouse van 25.000 m2 te ontwikkelen.

Park15 Logistics kenmerkt zich door een uitstekende multimodale bereikbaarheid met directe aansluiting op snelweg A15, nabij Barge Terminal Nijmegen en de geplande Railterminal Gelderland. Op het park concentreren zich bedrijven als Lidl, Mars, KraftHeinz, SCA en Ahold Delhaize.

Erik van Dijk, eigenaar VDG Real Estate: ‘De strategische locatie langs een belangrijke route naar het Europese achterland, gecombineerd met de mogelijkheden die de kavel biedt en de ‘op-maat’ ontwikkelstrategie van VDG Real Estate, maakt dat er sprake is van grote ontwikkelpotentie. Hier zal VDG Real Estate een modern warehouse ontwikkelen dat logistieke partijen nu, maar ook in de toekomst zal faciliteren om zeer efficiënt te opereren.’

VDG Real Estate focust met het design van het warehouse op zowel duurzaamheid als toekomstbestendigheid. Zo wordt het object uitgerust met zonnepanelen door VDG Solar. Over het ontwerp zal in een later stadium gecommuniceerd worden.

De ontwikkelaar is al in gesprek met een aantal potentiële gebruikers. Idealiter hanteert VDG Real Estate een werkwijze waarbij volledig op maat ontwikkeld wordt, terwijl het gebruik en de mogelijke functie in de toekomst niet uit het oog worden verloren.

In het eerste kwartaal van 2023 zal worden gestart met de bouw, de oplevering wordt een jaar later verwacht.