ToyChamp naar Rijneke Boulevard Zoeterwoude

Speelgoedketen ToyChamp heeft winkelruimte van 1500 m² van Green op de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude gehuurd.

Het betreft een 10-jarige huurovereenkomst.

De nieuwe ToyChamp-vestiging is de eerste grootschalige speelgoedwinkel in de regio Leiden. Om de unit van 1500 m² voor ToyChamp te creëren, voegt Green diverse winkelruimten samen.

Speelgoedgigant ToyChamp richt zich in de nieuwe winkel vooral op beleving. Frank Nolmans, bestuurder bij ToyChamp, vertelt: “Dit doen we onder andere met shop-in-shops van Lego, Playmobil, Schleich en door het organiseren van evenementen en meet & greets met populaire speelgoedfiguren.”

De ToyChamp-vestiging aan de Rijneke Boulevard opent op 11 juni 2020 haar deuren. “Door de coronamaatregelen organiseren we uiteraard geen openingsevenement”, zegt Frank. “Wel openen we op 11 juni met allerlei aanbiedingen en kunnen kinderen en hun ouders hun hart ophalen door het immense aanbod aan speelgoed, multimedia en gadgets. Dat is al een beleving op zich!”

De Rijneke Boulevard is een woonboulevard met meer dan 40 winkels, waaronder Trendhopper, Casba Wonen & Slapen en BCC. De boulevard is 7 dagen per week geopend en beschikt over meer dan 1000 gratis parkeerplekken voor de deur. Bovendien bevindt de woonboulevard zich direct naast de A4 en N11 en is daardoor vanuit alle richtingen goed bereikbaar.

ToyChamp beschikt na opening op de Rijneke Boulevard over 21 vestigingen in Nederland en 9 vestigingen in België. De speelgoedgigant heeft een breed aanbod aan speelgoed: van zwembaden en loopfietsen tot Lego en gezelschapsspellen. Er is een uitgebreid assortiment multimedia, gadgets en school- & schrijfwaren, scherpe prijzen en grote collectie.