Theo de Haas in dienst bij bij Kadans

Met ingang van 17 juni wordt Theo de Haas senior technical advisor bij Kadans Science Partner.

De Haas gaat zich toeleggen op het ondersteunen bij huisvestingsvraagstukken in de breedste zin des woords. Hij zal nauw samenwerken met de afdelingen commercie, realisatie en beheer  maar zal ook ingezet worden voor de buitenlandse expansie van Kadans.

De Haas heeft zo’n 35 jaar ervaring in ontwerp en advies op het gebied van bouw, inrichting en technische installaties voor hightech gebouwen. Hij werkt al jarenlang voor Royal HaskoningDHV als specialist Laboratory and Research Buildings en vanuit die functie werkt hij sinds 2012 nauw samen met Kadans Science Partner. Hij heeft bijgedragen aan de conceptuele ontwikkeling van multi-tenant laboratoriumgebouwen.

Kadans Science Partner richt zich op exploitatie van bedrijfsverzamelgebouwen op en rondom science parken en universiteitscampussen. De behoefte aan passende vastgoedoplossingen op het snijvlak van science en business groeit. In juli 2017 sloot Kadans een joint venture met Oaktree Capital Management en verwacht zo de portefeuille de komende jaren fors te kunnen laten groeien.