The Collection verhuurt 2.850 m² kantoorruimte in binnenstad Amsterdam

The Collection heeft de afgelopen maanden huurovereenkomsten gesloten voor in totaal 2.850 m2 kantoorruimte.

Er werden overeenkomsten gesloten met Levin Group, CK Capital Partners, Project 44, Maven 11, Project Services Netherlands, The Collective Studio/DSTRCT Amsterdam, Rodeo, Stichting Democratie en Media en L1nda voor de panden aan de Stadhouderskade 85, Westermarkt 2, Keizersgracht 163-167, Herengracht 134-136 en Singel 151 te Amsterdam.

The Collection, een samenwerking van HighBrook Investors en REB Projects, bestaat uit elf historische kantoorgebouwen in de binnenstad van Amsterdam. De gebouwen bieden kantoorruimten met gedeelde faciliteiten en high-end services. Vier van elf gebouwen hebben een omvangrijke renovatie ondergaan en zijn volledig opgeleverd. De komende drie maanden zal The Collection nog vijf gebouwen renoveren. Bij de renovatie ligt de focus op de verbetering van de kwaliteit met behoud van historisch erfgoed, functionaliteit, verduurzaming en de realisatie van gezamenlijke faciliteiten.

Bij deze transacties is The Collection geadviseerd door DRS, Van Dijk en ten Cate, CBRE, Broersma Bedrijfsmakelaars, 1530, Colliers en asset manager Everglow Real Estate.

img
Redacteur
Profiel