Storage Share opent opslagcomplex in Sneek

Het snelgroeiende opslagplatform Storage Share landt nu ook in Sneek. Aan de Professor Zernikestraat worden circa 100 opslagunits van in totaal 700 m² gecreëerd.

Storage Share geeft aan leegstaande bedrijfshallen en kantoren een tweede leven door deze te verbouwen tot opslagruimtes voor particuliere inboedels.

In de bedrijfshal aan de Professor Zernikestraat 1 is in opdracht van Storage Share omgebouwd tot opslagunits. “Deze opslagunits worden voornamelijk verhuurd aan particulieren die op zoek zijn naar een tijdelijke plaats voor inboedels”, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. “Daarnaast zien we ook dat veel ZZP’ers met gereedschap of ondernemers ruimtes huren”.

Doorten verwacht dat de ruimtes snel verhuurd zijn: "Wij zien dat de vraag naar opslagruimte zich niet langer beperkt tot de grote en middelgrote steden, maar dat ook in de meer landelijke gebieden behoefte is aan kwalitatieve en betaalbare opslagruimte. De locatie in Sneek is na Drachten onze tweede in de provincie Friesland en sluit dan ook perfect aan bij onze ambitie naar een landelijk dekkend netwerk".