Slokker ontwikkelt 48 appartementen in Zeist

Slokker Vastgoed realiseert 48 vrije sector huurappartementen in project Licht & Lucht aan de Prinses Marijkelaan in Kerckebosch Zeist.

Het project Licht & Lucht is ontworpen door Klunder Architecten. De appartementen variëren van 55 tot 104 m² gebruiksoppervlak en de huurprijzen zijn € 800–1050 per maand. De appartementen worden voorzien van een bodemwarmtepomp en worden daarmee gasloos opgeleverd. De start van de bouw is gepland in 2020. De verwachting is dat de appartementen uiterlijk in het voorjaar van 2022 worden opgeleverd.

Wijkvernieuwing Kerckebosch Zeist Licht & Lucht wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Kerckebosch vernieuwt. De gemeente Zeist en woningcorporatie Woongoed Zeist werken samen met projectontwikkelaars zoals Slokker Vastgoed aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk. Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 1000 nieuwe woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld, waaronder 58 vrije kavels. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Woongoed Zeist de Wijkontwikkelingsmaatschappij Kerckebosch op.