Segesta ontwikkelt recreatiewoningen op Terschelling

Segesta Groep realiseert aan de rand van West-Terschelling 19 luxe recreatieappartementen en vier permanente woningen. De woningen zullen worden verhuurd door Landal GreenParks. 

Naar verwachting kunnen de eerste gasten over anderhalf jaar worden verwelkomd.

De 19 appartementen van Landal Kaap West variëren in woonoppervlak van 55 tot 110 vierkante meter en beschikken over een grote buitenruimte met een fantastisch uitzicht op zee en de omliggende duinen. De luxe appartementen – meestal met een eigen sauna – beschikken over één, twee of drie slaapkamers én een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
De vier twee onder één kapwoningen hebben een woonoppervlak van ruim 100 vierkante meter en zijn bedoeld voor permanente bewoning.

"Terschelling is een geweldige bestemming. Op dit mooie Waddeneiland kunnen onze gasten straks genieten van een onvergetelijke vakantie in de natuur. Na eerder aangekondigde groei in Drenthe, Friesland, Noord-Holland en Gelderland, is dit de vijfde uitbreiding van onze portfolio die we in korte tijd bekendmaken,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks. “Wij verwachten dat de wens van Nederlanders om dichterbij huis te blijven geen kort termijneffect is. Ook de vraag vanuit België en Duitsland blijft toenemen.”

”Na decennia van planvorming wordt er eindelijk gebouwd op deze unieke locatie aan het Groene Strand op Terschelling. Met de recreatieappartementen richten wij ons op het luxe segment. Hier is enorm veel vraag naar. Als ontwikkelende vastgoedbelegger gaan wij voor kwaliteit en de lange termijn. Wij zijn bijzonder trots dat wij deze recreatieappartementen aan onze eigen vastgoedportefeuille kunnen toevoegen en hebben het volste vertrouwen in de samenwerking met Landal GreenParks,” aldus Jeroen Klinkert, projectontwikkelaar bij de Segesta Groep.