Samenwerking tussen UniforeDMC en Morgan Stanley

UniforeDMC en Morgan Stanley hebben een overeenkomst gesloten om vastgoedfinancieringen in Nederland te gaan verstrekken.

Het in Amsterdam gevestigde UniforeDMC is sinds 2013 actief als real estate capital advisor. Globale financiële dienstverlener Morgan Stanley is al vele jaren actief als financier in de Nederlandse vastgoedmarkt en zal nu in samenwerking met UniforeDMC de kredietverstrekking verder uitbreiden.

UniforeDMC en Morgan Stanley zullen vastgoedbeleggers voorzien van flexibele leningsvoorwaarden, waaronder de loan-to-values. Ze richten zich op een breed spectrum aan vastgoedtypen met een minimum leningomvang van € 10 mln. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid en capaciteit om financiering te verschaffen voor aanzienlijk grotere bedragen.

Maarten Arnoldy van UniforeDMC: ‘We hebben al veel Nederlandse en Duitse vastgoedbedrijven geholpen bij het arrangeren van financiering. Vanaf nu kunnen we klanten ook toegang bieden tot een nieuwe, flexibele financieringsbron. We zijn van mening dat met dit financieringsaanbod voorzien wordt in een behoefte in de Nederlandse markt. Morgan Stanley en UniforeDMC zijn in de afrondende fase van de eerste financieringen met een totaal volume van bijna € 100 mln, en we zijn erg positief over de vooruitzichten voor nieuwe transacties. UniforeDMC ontwikkelt zich hiermee verder als een adviseur en manager van alternatieve vastgoedfinancieringen. Met Morgan Stanley kunnen wij de uitbreiding van ons bedrijf vormgeven.’

‘We zijn positief over de vooruitzichten van de Nederlandse vastgoedmarkt’, aldus Marcel de Boom, executive director bij Morgan Stanley. ‘We kijken uit naar de samenwerking met UniforeDMC en het verstrekken van financieringen die de groei van Nederlandse vastgoedbedrijven ondersteunt.’

Laatste nieuws

Evenementen