Sam Heijkoop en Marnix Uri naar VanWonen

Gebiedsontwikkelaar VanWonen versterkt haar team verder met twee projectontwikkelaars.

Sam Heijkoop stapt per 1 september over naar gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen. Marnix Uri maakte de overstap vlak voor de zomer.

Sam Heijkoop (35) werkte de afgelopen jaren als ontwikkelingsmanager bij Slokker Vastgoed. Hier werkte hij aan zowel binnenstedelijke projecten als ontwikkelingen in uitleggebieden. Eerder werkte hij in commerciële functies en in de makelaardij. Heijkoop studeerde vastgoedkunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Als geboren en getogen Groninger gaat hij bij VanWonen ook aan de slag met projecten in het Noorden.

Marnix Uri (30) werkte eerder als senior consultant bij Fakton en recent als projectmanager bij FIT Projects. Zijn ervaring ligt zowel bij de publieke sector als bij marktpartijen. Daarbij ligt zijn toegevoegde waarde op het snijvlak van planologie en financiën. Uri behaalde zijn master in real estate studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij VanWonen is Marnix aan de slag gegaan in de Haagse regio met projecten vanuit NU Projectontwikkeling.