Ruud Schapendonk nieuwe directeur Hazenberg

Ruud Schapendonk (42) is aangetreden als directeur van TBI-onderneming Hazenberg Bouw uit Vught.

Samen met directievoorzitter Boudewijn de Bont vormt hij de statutaire directie van ontwikkelende bouwer Hazenberg en dochteronderneming aannemingsbedrijf Nico de Bont. Schapendonk is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de missie van Hazenberg: het ontwikkelen, bouwen en verduurzamen van de woningen en gebouwen van morgen.

Schapendonk was sinds 2018 directeur Ouwehand Bouw bij Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen, waar hij deel uitmaakte van de directie.

De directie van Hazenberg bestaat naast Schapendonk en De Bont uit directeur Projectontwikkeling Ingeborg Verheijen en financieel directeur Christoffel de Rouw.

JAL in Dongen

Hazenberg werd opgericht in 1946. Enkele recente projecten zijn woongebouw de Wervenkade in Dordrecht, de herontwikkeling van het industriële JAL-complex in combinatie met nieuwbouw in project Achttien81 in Dongen en het in de prijzen gevallen houten woongebouw Juf Nienke in Amsterdam. Bij Hazenberg werken ruim 250 medewerkers. De organisatie draaide in 2022 een omzet van € 120 mln.

Laatste nieuws

Evenementen