Ron van Bloois nieuwe partner bij Hevo

Ir. Ing. Ron van Bloois is per 1 januari 2019 benoemd tot partner bij Hevo.

Van Bloois is sinds 2011 werkzaam bij het bureau voor vastgoedconsultancy en risicodragend projectmanagement uit ’s-Hertogenbosch, dat zelfstandig onderdeel is van TBI Holdings.

Van Bloois heeft een ontwikkelaars- en beleggersachtergrond. Hij heeft vooral in de (zorg)vastgoedsector een trackrecord en netwerk opgebouwd. Daarnaast heeft hij diverse ontwikkelingen in (semi)commercieel vastgoed geïnitieerd en geleid.

Sinds 2012 is Van Bloois verbonden aan de Amsterdam School of Real Estate als gastdocent over de onderwerpen (zorg)vastgoedfinanciering en business cases. De afgelopen jaren was hij als ‘domeinleider zorg’ schrijver van artikelen, spreker op landelijke congressen en actief in het veld op boardroomniveau bij strategische (vastgoed)vraagstukken.

Van Bloois zal zich als partner in het bijzonder richten op het verder uitbouwen van de activiteiten in de wereld van de ‘investors’. Door de toegenomen internationalisering zoeken – naast de gevestigde orde – buitenlandse beleggers naar alternatieve asset-categorieën om in te beleggen (zorg, onderwijs, studentenhuisvesting en ‘thematic investments’).